Studio Videochat

Ce este videochat ?

Videochatul este un job ca oricare altul si reprezinta o discutie pe teme variate, erotice sau non-erotice, prin intermediul unui calculator si a unei camere web, intre doua persoane aflate la distanta. Diferenta dintre videochat si alte job-uri este ca faci bani distrandu-te.

Un model de videochat este o persoana de sex feminin sau masculin care stie sau doreste sa invete sa isi puna in valoare abilitatile de comunicare si flirt cu persoane din diferite colturi ale lumii. Tot ce trebuie sa faci este sa tratezi acest job cu seriozitate, sa fi mereu cu zambetul pe buze si sa tii cont de sfaturile echipei de training ENJOY Studios, iar succesul tau este garantat!

Confidentialitatea in videochat

Confidentialitatea este prioritatea noastra! Identitatea modelelor noastre este strict confidentiala si inaccesibila publicului de orice fel. Sesiunile private (in care modelul este singur cu clientul), sunt confidentiale iar imaginile nu pot fi vazute decat de catre membrul respectiv. De asemenea conversatiile dintre modele si membri sunt personale.

ENJOY Studios blocheaza accesul persoanelor din Romania si Republica Moldova la sesiunile online ale modelelor. Bineinteles, la cererea modelelor noastre, putem bloca accesul membrilor din oricare alta tara.

Avantajele unui job in videochat

  • Castiguri substantiale: modelele ENJOY Studios castiga intre $500 si $13000 de dolari la fiecare doua saptamani.
  • Programul flexibil: iti poti alege programul in functie de activitatile tale zilnice. Poti lucra la studio videochat din Bacau dimineata, dupa-amiaza sau seara.
  • Conditii de lucru excelente: studioul de videochat ENJOY Studios din Bacau iti asigura tot comfortul pentru ca tu sa te simti rasfatata si bineinteles, in siguranta.
  • Siguranta unui job stabil
Studio Videochat BacauStudio Videochat Bacau

Locatie centrala

Studioul de videochat ENJOY este localizat in centrul Bacaului. ENJOY Studios este creat intr-un spatiu in care sa te simti bine, cu mobilier frumos si modern, incaperi mari si aerisite, posibilitati de relaxare si deconectare.

Training specializat

Training-ul este esential in activitatea de videochat. Echipa de training a studioului ENJOY este compusa din specialisti in domeniul videochatului, cu experienta in dezvoltarea si promovarea de modele de success in videochat.

Asistenta tehnica non stop

Statiile de lucru folosite in cadrul studioului de videochat ENJOY Studios sunt de ultima generatie cu suport tehnic non stop. Camerele web sunt dedicate activitatii de videochat, acestea fiind completate de iluminarea profesionala.

Profesionalism

Ne tratam modelele cu respect si profesionalism si le oferim maximul financiar, din dorinta de a colabora impreuna pe termen lung si de a prospera impreuna. Lucram cu cele mai bune site-uri de videochat.