ENJOY Studios

 

ENJOY Studios detine cel mai modern studio profesional de videochat din Bacau.

Doresti sa castigi pana la 13000$ pe luna? Iti doresti independenta financiara? Esti o fire ambitioasa si serioasa? Alatura-te echipei noastre si ai liber la sesiuni interminabile de shopping!

Studioul de videochat ENJOY Studios este format dintr-o echipa tanara si unita. Ne bazam pe respect, profesionalism si pasiunea pentru oferirea unor servicii de calitate. Suntem seriosi si dedicati, dar in acelasi timp stim sa ne si distram.

Alege sa fi unica!

Doresti sa castigi pana la 5000$ pe luna? Iti doresti independenta financiara? Esti o fire ambitioasa si serioasa? Alatura-te echipei noastre si ai liber la sesiuni interminabile de shopping!

Aplica acum!

De ce ENJOY Studios?

Locatia exclusivista
Studioul nostru de videochat este situat in zona centrala a orasului. Te asteapta o locatie moderna, cu camera mari si luminoase, decorate cu ajutorul unui designer specializat.
Echipamente de ultima generatie
Personalul tehnic dedicat ENJOY Studios este intotdeauna la curent cu ultimele invovatii in materie de audio/video pentru videochat, iar noi ii sustinem prin investitii permanente in aparatura de ultima generatie.
Site-urile de videochat
ENJOY Studios colaboreaza exclusiv cu site-urile de videochat de top, site-uri ce au demonstrat in timp ca dau dovada de profesionalism, confidentialitate, seriozitate si nu in ultimul rand o categorie selecta de membrii.
Studio Videochat Bacau
Studio Videochat Bacau0730.633.335

Studio Videochat Bacau0730.633.334

office@enjoystudios.comStudio Videochat Bacau

ENJOY StudiosStudio Videochat Bacau

Locatie centrala

Studioul de videochat ENJOY este localizat in centrul Bacaului. ENJOY Studios este creat intr-un spatiu in care sa te simti bine, cu mobilier frumos si modern, incaperi mari si aerisite, posibilitati de relaxare si deconectare.

Training specializat

Training-ul este esential in activitatea de videochat. Echipa de training a studioului ENJOY este compusa din specialisti in domeniul videochatului, cu experienta in dezvoltarea si promovarea de modele de success in videochat.

Asistenta tehnica non stop

Statiile de lucru folosite in cadrul studioului de videochat ENJOY Studios sunt de ultima generatie cu suport tehnic non stop. Camerele web sunt dedicate activitatii de videochat, acestea fiind completate de iluminarea profesionala.

Profesionalism

Ne tratam modelele cu respect si profesionalism si le oferim maximul financiar, din dorinta de a colabora impreuna pe termen lung si de a prospera impreuna. Lucram cu cele mai bune site-uri de videochat.