Daca ai intrebari referitoare la activitatea de videochat sau la studioul ENJOY din Bacau, nu ezita sa ne contactezi.
Studio Videochat Bacau0730.633.335

Studio Videochat Bacau0730.633.334

office@enjoystudios.comStudio Videochat Bacau

ENJOY StudiosStudio Videochat Bacau

De ce sa alegi ENJOY Studios videochat?

 

Aceasta intrebare, in alte cazuri, ar putea fi considerata o modalitate de convingere, insa modalitatea noastra de convingere nu este reprezentata numai de cuvinte. De aceea iti spunem ca o imagine reala este aceea in care modelul ne face o vizita si se convinge de cele mentionate aici.

Confortul este dat de un design foarte frumos al camerelor accesorizate, de acomodarea rapida a modelului cu Studio-ul, de oamenii care te vor trata inca din prima clipa ca si cum ai lucra deja la noi in Studio.

Cea mai importanta parte din acest complex de factori care aduc succesul unui model in acest domeniu este constituita de echipamentele puse la dispozitie si imbunatatirile constante ale acestora. Functionam cu ultimele tipuri de aparatura, Departamentul Tehnic este mereu la curent cu ultimele noutati in tehnologie si reusim pe deplin sa fim primii care sa aduca un element de noutate pe aceasta piata in Romania si mai ales in Bacau.

O alta veriga importanta al acestui lant al succesului se bazeaza pe Departamentul de Training. Trainerii nostri au devenit parte din echipa dupa o experienta indelungata ca si model. Doar avand aceasta experienta, trainerii nostri pot spune cu adevarat ca inteleg fiecare model, il sustin in functie de nevoile fiecaruia si ofera un training personalizat in functie de personalitatea si atitudinea fiecarui model. Acest lucru ne-a invatat ca exista cateva lucruri de baza de la care incepe procesul de training, insa acest proces decurge diferit pentru fiecare model in parte si nu exista un singur tip de training general valabil.

Siguranta deplina si sprijinul de care orice model are parte nu trebuie sa lipseasca. Factorul principal al sigurantei modelului este transparenta cu care lucram si expunerea tuturor detaliilor inca de la interviu. Pune accent pe calitatea umana, in principal, pentru ca de aici pleaca si sprijinul nostru oferit modelului in fiecare actiune pe care doreste sa o intreprinda.

Modelele nostre beneficiaza de sprijinul nostru si in procesul de dezvoltare personala si acest lucru ne face sa cream legaturile puternice pe care le avem in prezent cu modelele de la studioul de videochat Bacau ENJOY .

Daca doresti sa faci parte din echipa studioului de videochat ENJOY din Bacau completeaza formuralul, si te vom contacta noi.

Contact Rapid

3 + 6 =