Castiguri

In aceasta industrie castigurile pot ajunge la sume fabuloase. Suma pe care o poti castiga ca si model la noi nu este fixa si poate varia in functie de o multime de factori. Este imposibil de anticipat cat vei castiga dar, echipa ENJOY se va asigura ca modelele noastre isi vor atinge ptentialul maxim generand maximul de castiguri videochat.

Se incepe cu un procent de 50%, maxim poti ajunge la un procent de 70%. Un model care are minime calitati pentru acest job, incepe sa castige inca din prima luna aproximativ 1.000$. Prin calitati minime intelegem ca modelul vorbeste limba engleza la nivel mediu, are un aspect fizic placut, este comunicativa si isi aloca un program de 6 ture pe saptamana din timpul sau. Studioul de videochat ENJOY din Bacau onoreaza platile fata de modelele sale bi-lunar, pe data de 15 si 30.

Din experienta putem spune ca aceste castiguri variaza intre 500$ si 13.000$ lunar. Drumul spre success are o durata si presupune eforturi si din partea modelului, insa studioul nostru va face totul sa fie cat mai simplu. Modelele noastre sunt promovate, astfel ca traficul si castigurile sunt peste media altor studiouri si mult peste modelele care lucreaza de acasa.

Site-urile promoveaza conturile in functie de castigurile acestora, lucrand acasa pe cont propriu nu vei egala niciodata castigurile unui cont de studio si vei avea o pozitie dazavantajoasa.

Videochat adult

Videochatului adult consta in a purta o conversatie cu caracter erotic prin intermediul calculatorului. Videochatul adult nu il exclude pe cel non adult, doar il completeaza. Atitudinea sensuala, erotismul, conversatiile piperate si show-urile specifice sunt ceea ce aceasta sectiune are in plus. Echipa noastra iti sta in permanenta la dispozitia ta pentru a iti calauzii drumul catre succes.

Videochat nonadult

Daca esti o persoana timida si/sau usor introvertita nu inseamna ca nu este un loc si pentru tine in aceasta industrie. Videochatul este un job atat de potrivit pentru toti tinerii tocmai datorita diversitatii de personalitati, gusturi si dorinte ale membrilor platitori.

 

 

Locatie centrala

Studioul de videochat ENJOY este localizat in centrul Bacaului. ENJOY Studios este creat intr-un spatiu in care sa te simti bine, cu mobilier frumos si modern, incaperi mari si aerisite, posibilitati de relaxare si deconectare.

Training specializat

Training-ul este esential in activitatea de videochat. Echipa de training a studioului ENJOY este compusa din specialisti in domeniul videochatului, cu experienta in dezvoltarea si promovarea de modele de success in videochat.

Asistenta tehnica non stop

Statiile de lucru folosite in cadrul studioului de videochat ENJOY din Bacau sunt de ultima generatie cu suport tehnic non stop. Camerele web sunt dedicate activitatii de videochat, acestea fiind completate de iluminarea profesionala.

Profesionalism

Studioul de videochat ENJOY Studios din Bacau trateaza modelele cu respect si profesionalism si le oferim maximul financiar, din dorinta de a colabora impreuna pe termen lung. Colaboram cu cele mai bune site-uri de videochat.