Studio Videochat Bacau0730.633.335

Studio Videochat Bacau0730.633.334

office@enjoystudios.comStudio Videochat Bacau

ENJOY StudiosStudio Videochat Bacau

Bonusuri!

Bonus de excelenta!
Enjoy Studios rasplateste modelele de top , oferindu-le 5 % in plus in momentul in care modelul atinge suma de 7.500 USD pe perioada de plata .
PLATA LA ZI !!!
ENJOY Studios introduce din 20.09.2016 PLATA LA ZI !!!
Bonus 500 USD + 500 USD Bonus
Daca vii impreuna cu prietena ta de la alt studio bonusul de 300 USD pentru fiecare se transforma in 500 USD !!!
Bonus de angajare 300 USD
Primesti 300 USD BONUS daca vii de la alt studio !!!
ENJOY Studios angajeaza agenti de recrutare!
Devin-o agent de recrutare pentru ENJOY Studios si primesti un bonus de 50 usd lunar sau 5% din castigurile totale pentru fiecare candidat nou adus de catre tine la noi si care alege sa colaboreze cu noi!
Recomandare
Devino agent de recrutare pentru ENJOY Studios si primesti un bonus de 50 usd lunar sau 5% din castigurile totale pentru fiecare candidat nou adus de catre tine la noi si care alege sa colaboreze cu noi!
Procent de 60 %

Modelele care depasesc suma de 3000 de dolari la perioada de lucru vor avea procent de 60 % .

Weekend
Oferim $25 bonus pe saptamana pentru modelele ENJOY Studios care lucreaza toate zilele dintr-o saptamana .
Vechime
  • 1 ani – $100
  • 2 ani – $200
  • 3 ani – $300
Perioada de training : 100% in primele 2 saptamani
Perioada de training pentru candidatii ENJOY Studios va fi cuprinsa intre 3 si 14 zile lucratoare. In acest timp, in functie de personalitatea si nevoile fiecarui candidat, un trainer experimentat se va dedica oferind cursuri lingvistice (vocabular, pronuntie si ortografie), familiarizand candidatii cu notiuni si tehnici de comunicare verbala si non-verbala.
Oferim 100% din castiguri pentru modele in primele 2 saptamani de activitate !
Lasa-te rasfatata!
Orice femeie doreste sa vada lumea intreaga! Doar la ENJOY Studios acest lucru este posibil. Deplasari nationale, dar si spre destinatii precum Mauritius, Bali, Thailanda si multe altele sunt accesibile acum in functie de rezultatele obtinute. ENJOY Studios te trimite in vacanta pentru ca meriti sa fii rasfatata!
Permis de conducere!
Time is money, asadar … trebuie sa ai permis de conducere, poate chiar maine iti vei permite masina visurilor tale! Sigur nu iti place nici tie sa stai zeci de minute in statie, asteptand mijloacele de transport in comun, sau sa cheltui sute de lei lunar doar pe deplasarile cu taxi-ul. Noi iti venim in ajutor si iti platim scoala de soferi, pentru ca tu sa fii cu un pas mai aproape sa-ti indeplinesti visul de a circula prin oras, si nu numai, la volanul propriei masini.
Esti Frumoasa
Iti premiem alegerea de a fi intrat in echipa ENJOY Studios, oferindu-ti vouchere personalizate (sedinte make-up, cumparaturi, solar, masaj, spa etc) dupa cum urmeaza:

  • dupa 3 luni de colaborare – valoare voucher 150 RON
  • dupa 6 luni de colaborare – valoare voucher 300 RON
  • dupa 12 luni de colaborare – valoare voucher 500 RON
Bonus de performanta
Oferim $25 in plus pentru modelele ENJOY Studios care au castiguri personale incepand de la $1000 la perioada de plata.
Bonus capacitate maxima
In momentul in care ENJOY Studios functioneaza la capacitate maxima ( toate locurile sunt ocupate ) ENJOY isi rasplateste modelele marindu-le procentul cu 5 % !

Locatie centrala

Studioul de videochat ENJOY este localizat in centrul Bacaului. ENJOY Studios este creat intr-un spatiu in care sa te simti bine, cu mobilier frumos si modern, incaperi mari si aerisite, posibilitati de relaxare si deconectare.

Training specializat

Training-ul este esential in activitatea de videochat. Echipa de training a studioului ENJOY este compusa din specialisti in domeniul videochatului, cu experienta in dezvoltarea si promovarea de modele de success in videochat.

Asistenta tehnica non stop

Statiile de lucru folosite in cadrul studioului de videochat ENJOY din Bacau sunt de ultima generatie cu suport tehnic non stop. Camerele web sunt dedicate activitatii de videochat, acestea fiind completate de iluminarea profesionala.

Profesionalism

Studioul de videochat ENJOY Studios din Bacau trateaza modelele cu respect si profesionalism si le oferim maximul financiar, din dorinta de a colabora impreuna pe termen lung. Colaboram cu cele mai bune site-uri de videochat.