0730.633.335 - Angajari videochat

Ne bazam pe experienta noastra pentru a asigura succesul modelelor ENJOY Studios!

Conditii de angajare:

  • Varsta minima 18 ani.
  • Un act de identitate valabil (Carte de Identitate sau Pasaport).
  • Cunostinte medii de limba engleza.
  • Un aspect fizic placut si ingrijit.
  • Cunostinte minime de utilizare a calculatorului.

Castigurile unui model de videochat pot varia in functie de timpul si dedicatia fiecaruia pe care o ofera acestei activitati.

 

Studio Videochat Bacau0730.633.335

Studio Videochat Bacau0730.633.334

office@enjoystudios.comStudio Videochat Bacau

ENJOY StudiosStudio Videochat Bacau

Program de lucru

Programul de lucru la ENJOY Studios este flexibil, fiecare model este liber sa isi aleaga programul in functiile de propriile necesitati.

Turele sunt alese cu grija pentru a ajunge foarte usor la studio si pentru a asigura timp de pregatire.

ENJOY Studios

Studioul de videochat ENJOY din Bacau este format dintr-o echipa unita, bazata pe respect, profesionalism si pasiunea pentru oferirea unor servicii de calitate.

Suntem seriosi si dedicati, dar in acelasi timp stim sa ne si distram. Alatura-te si tu echipei noastre tinere si profesioniste.

Nu ezita sa ne contactezi prin telefon, e-mail sau prin completarea formularul online.

Contact Rapid

7 + 7 =

Locatie centrala

Studioul de videochat ENJOY este localizat in centrul Bacaului. ENJOY Studios este creat intr-un spatiu in care sa te simti bine, cu mobilier frumos si modern, incaperi mari si aerisite, posibilitati de relaxare si deconectare.

Training specializat

Training-ul este esential in activitatea de videochat. Echipa de training a studioului ENJOY este compusa din specialisti in domeniul videochatului, cu experienta in dezvoltarea si promovarea de modele de success in videochat.

Asistenta tehnica non stop

Statiile de lucru folosite in cadrul studioului de videochat ENJOY Studios sunt de ultima generatie cu suport tehnic non stop. Camerele web sunt dedicate activitatii de videochat, acestea fiind completate de iluminarea profesionala.

Profesionalism

Ne tratam modelele cu respect si profesionalism si le oferim maximul financiar, din dorinta de a colabora impreuna pe termen lung si de a prospera impreuna. Lucram cu cele mai bune site-uri de videochat.